Seizoen 2009

In 2009 zijn er voor de NoBudgetCup weinig veranderingen.
Team en motorfiets blijven gelijk en opnieuw is er op het einde van het seizoen de titel in de NoBudgetCup.

Maar er is niet enkel op oudere motoren succes voor Okidokiracing.be.
Vick treedt het volledige seizoen aan met een Yamaha R6 in het Belgisch Kampioenschap Supersport Junior.
Van bij het begin van het seizoen laat hij zien de snelste te zijn. Vick heeft slechts 1 off-day en dat is in Oostende waar een valpartij en een zwakke 5e plaats zijn in Croix en Francorchamps opgebouwde voorsprong wordt omgezet in een achterstand. In Francorchamps en Dijon is het opnieuw heel spannend, maar Vick kan naar de laatste races in Carole vertrekken met een nipte voorsprong. Die wordt met een dubbele overwinning perfect verdedigd en na 2 titels in de NBC kanOkidokiracing.be er een eerste Belgische Kampioenstitel bijvoegen. Uiteindelijk wint Vick maar liefst 8 van de 11 wedstrijden in het BK Supersport Junior.

Deze resultaten zijn zeker en vast ook te danken aan de samenwerking tussen Vick en Mario Soetens die ontstaat in het najaar van 2008. De Honda CBR900RR en Yamaha R6 worden vanaf dan in de werkplaats van Mario tot in het kleinste detail voorbereid op het aankomende seizoen en na elke race worden de motorfietsen grondig gecontroleerd. Samen leren ze veel sneller de kneepjes van het vak waardoor problemen veel sneller opgemerkt worden alvorens ze echt voor pannes gaan zorgen en de resultaten gaan beïnvloeden.

Op het einde van het seizoen krijgt Vick de mogelijkheid om de eerste BMW S1000RR in België te testen dankzij BMW Motorrad Belux.