Seizoen 2008

Tom beslist eind 2007 om niet meer zelf verder te doen in de NoBudgetCup, maar zet zich uiteraard volledig in voor het team. Vick moet op zoek naar nieuwe teammaten en een motorfiets.
Samen met Wim Bieseman en Jimmy Michiels gaat hij in de NoBudgetCup van start met een Honda CBR900RR van 1994. Deze motor is betrouwbaarder en zuiniger en na een pak overwinningen is de de eerste kampioenstitel het logische gevolg.
Vick gaat ook in enkele wedstrijden van start van het Belgisch Kampioenschap Supersport Junior met een Honda CBR600FSport van 2001. Deze motorfiets is niet opgewassen tegen al dat modern geweld, maar Vick leert hoe het moet om snel een circuit te leren kennen en hoe sprintraces toch anders zijn dan wedstrijden van 3 tot 4u. Ook krijgt Vick de smaak van het rijden op stratencircuits te pakken in Hengelo en Oostende.

Op het einde van het jaar kan Vick nog aantreden bij Team Motorrijder op een nieuwe Yamaha R6 tijdens een Endurance wedstrijd in Zolder. Daar valt de keuze over de motorfiets die in 2009 zal gebruikt worden in het BK Supersport.