Seizoen 2007

Seizoen 2007

Na enkele keren geproefd te hebben van het circuitrijden in 2006 besluiten Tom en Vick om samen aan de start te staan van de No Budget Cup.
Ze kunnen een oude, behoorlijk afgeleefde Yamaha YZF750 op de koppen uit 1994. Tijdens de winter wordt er werk gemaakt van nieuw kuipwerk en wat opkuiswerk, maar dit gaat al snel verloren in de grindbak als Vick er tijdens een trainingsdagje 3!!dagen voor de eerste race hard afgaat in de regen.
De motorfiets ziet er niet best uit, maar mits een beetje nachtwerk en het van de Zolder halen van de oude kuipen kan er toch gestart worden in hun eerste race.
Tijdens de kwalificaties draaien we meteen goed vooraan mee in de No Budget Cup, maar tijdens de eerste pitstop loopt het al fout en wil de motor niet meer starten.
Mits wat volharding geraken we toch nog aan het einde van de race, maar een goed resultaat zit er niet in. Wel laat Okidokiracing zien over voldoende snelheid te beschikken, want ze draaien de snelste wedstrijdronde.
Zo kabbelt het seizoen eigenlijk verder. Snelle trainingstijden worden niet omgezet in klinkende resultaten tijdens de races door allerhande pech, een valpartij en het hoge verbruik van de motorfiets.
De voorlaatste race is het eerste podium echter een feit en de laatste race is er zelfs een 2e plaats.